fbpx

Set din aur cu perle din lapte matern

1.360,00 lei

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Descriere

Set din aur cu perle din lapte matern este format din:

 • pandantiv cu perlă de 9 mm;
 • inel reglabil cu semiperlă din lapte matern;
 • cercei cu semiperlă de 6 mm din lapte matern.

Acest set se poate realiza și din aur alb sau argint

 • Descriere:

  La aceste bijuterii cu lapte matern se pot insera și inițiale sau șuviță de păr

  Pentru acest model, sunt necesari 20 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

  Personalizarea Set din aur cu perle din lapte matern se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr sau inițiale, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

  Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamisboutique.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

  Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
  Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Toate bijuteriile realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate si marcate ANPC.

În fiecare zi, în atelierul nostru, amintirile sunt transformate în bijuterii de suflet, care stârnesc zâmbete și multă emotie atunci când sunt admirate.

Aurul este un metal prețios, preferat de multe femei care iubesc bijuteriile. Dacă aduci alături aurul şi laptele matern, obții cea mai frumoasă combinație, plină de semnificații. Inelul acesta spune cea mai frumoasă poveste de iubire, cea dintre mama şi puiul ei. Este elegant şi reglabil, potrivit oricărei mămici dornice de a-şi exprima iubirea în toate modurile. Poartă-l cu mult drag şi cu inima sus!

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.