fbpx

Pandantiv mama si bebe, cu perla din lapte matern

320,00 lei

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Descriere

Pandantiv mama si bebe cu perla din lapte matern

Pandantiv tip cusca

Caracteristici:

Metal: argint 925, pietre cubic zirconia

Dimensiune pandantiv: 19,5 x 14,5mm

Perla din interiorul pandantivului, pe lângă lapte matern, poate conține și pigment colorat, în funcție de preferințe. Acest model se poate realiza și fără lapte matern. Perla din interior poate conține doar cordon ombilical sau șuviță de păr.

Descriere:

Personalizarea Pandantiv mama si bebe cu perla din lapte matern se realizează în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia și cu șuviță de păr sau inițială, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – patru săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern, realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate si marcate ANPC.

Poza este cu titlu de prezentare, în prețul pandantivului cu lapte matern nu este inclus lănțișorul.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamisboutique.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

Pentru acest set, sunt suficienți 10 ml lapte matern.

Momentul in care ai devenit mama este unul care te implineste pe tine, ca femeie. Este atat de important incat foarte multe proaspete mamici aleg sa il marcheze in diferite feluri. Acest pandantiv mama si bebe este foarte indragit. El reprezinta modul perfect de a iti exprima bucuria pe care sufletul tau o traieste. Perla din lapte matern este o comoara imbratisata de cele doua personaje de poveste: mama si puiul sau. Sarbatoreste viata si poarta langa inima ta simbolul iubirii materne!

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.