fbpx

Pandantiv inimă personalizat cu lapte matern și pigment

220,00 lei

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Descriere

Pandantiv inimă personalizat cu lapte matern și pigment

Caracteristici:

Metal: argint 925

Dimensiune inimă: 15 x 16 mm

Descriere:

Inima din interiorul pandantivului, pe lângă lapte matern, poate conține și pigment colorat, în funcție de preferințe.

Personalizarea Pandantiv inimă personalizat cu lapte matern și pigment acestuia se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia și cu șuviță de păr sau inițială, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – patru săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern, realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate si marcate ANPC.

Poza este cu titlu de prezentare, în prețul pandantivului cu lapte matern nu este inclus lănțișorul.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Pandantivele au proprietatea de a se aseza langa inimile noastre si de a le alina cu soapte dulci. De la inima la inima, acest pandantiv este incarcat cu foarte multa iubire pe care o raspandeste in fiecare clipa. Contine lapte matern datator de viata si pigment roz, ce aduce bucurie si zambete. Lungimea este reglabila, dupa cum preferati, iar culoarea pigmentului poate diferi. Este un pandantiv extrem de gingas si de elegant, ce exprima multa candoare. Defineste perfect ideea bijuteriilor pe care eu le creez, aceea de a transmite emotie.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.