fbpx

Inel și pandantiv inima personalizate cu lapte matern

380,00 lei

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Descriere

Inel și pandantiv inima personalizate cu lapte matern și pigment

Caracteristici:

Metal: argint 925

Dimensiune inimă pandantiv: 15 x 13,2 mm; Dimensiune semiperlă pandantiv: 15 x 13,2 mm;

Dimensiune inimă inel: 6 mm

Descriere:

Inima din interiorul pandantivului, pe lângă lapte matern, poate conține și pigment colorat, în funcție de preferințe.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamisboutique.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

Pentru acest set, sunt suficienți 15 ml lapte matern.

Personalizarea Inel și pandantiv inima personalizate cu lapte matern și pigment acestuia se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia și cu șuviță de păr sau inițială, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – patru săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern, realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate si marcate ANPC.

Poza este cu titlu de prezentare, în prețul pandantivului cu lapte matern nu este inclus lănțișorul.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Inima din interiorul pandantivului, pe lângă lapte matern, poate conține și pigment colorat, în funcție de preferințe.

Setul acesta este atat de dulce, incat nici nu am suficiente cuvinte sa il pot descrie. De o candoare si o eleganta minunata, setul este format din inel in forma de inima si pandantiv cu lapte matern. Este potrivit proaspetelor mamici care doresc sa poarte cu ele mici comori care sa le aminteasca permanent despre bucuria maternitatii. Fin si delicat, acest set poate fi purtat in orice moment al zilei. Contine lapte matern si pigment roz, insa poate fi personalizat conform dorintelor si viziunilor voastre.

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern/inbox

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.