fbpx

Inel reglabil cu lapte matern

360,00 lei

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Descriere

Inel reglabil cu lapte matern

Inel reglabil personalizat cu lapte matern

Caracteristici:

Metal: argint 925. Acest model de inel se poate realiza și din aur alb sau galben.

Dimensiune semiperlă din lapte matern 8 mm

Descriere:

La acest tip de inel cu lapte matern, se poate insera o șuviță foarte subțire de păr sau o inițială .

Pentru acest model, sunt necesari 10 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

Personalizarea Inel reglabil cu lapte matern se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamisboutique.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr sau inițială , perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern, realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate si marcate ANPC.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Pot fi variații în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini.

Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Inelul este un accesoriu tare indragit, ce spune multe povesti de viata. Acest inel cu lapte matern, reglabil si super comod, va deveni rapid preferatul tau. Laptele matern este extrem de special si face parte dintr-o perioada care nu dureaza la nesfarsit. Din acest motiv foarte multe femei aleg sa creeze amintiri ce contin lapte matern. Elegant si extrem de versatil, se aseaza frumos pe orice deget si incepe imediat sa isi foloseasca puterile magice. Cucereste inimi si gazduieste cel mai de pret ingredient, datator de viata: laptele matern. Scrie-ti si tu povestea, in stiul propriu.

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.