fbpx

Charm cu lapte matern șuviță de păr și floare uscată

260,00 lei

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Descriere

Charm cu lapte matern, șuviță de păr și floare uscată

Diametrul 15 mm

Dimensiune interior 5 mm, acest model se poate realiza și cu interiorul de 2 mm

Metal: argint 925. Acest model se poate realiza și din aur 14 k(alb sau galben)

Pentru acest model, sunt necesari 10 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

Personalizarea Charm cu lapte matern șuviță de păr și floare uscată se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr sau inițială , perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamisboutique.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Toate bijuteriile realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate si marcate ANPC.

În fiecare zi, în atelierul nostru, amintirile sunt transformate în bijuterii de suflet, care stârnesc zâmbete și multă emotie atunci când sunt admirate.

Prima șuviță de păr a puiul tău este cel mai important simbol. Alege să porți un charm fermecat, cu puteri magice, ce cuprinde lapte matern, o legătură unică între mamă și copil. Un charm original, unic şi delicat, pe care îl poți purta tu sau îl poți dărui puiului tău. Păstrează-l ca amintire a acestei perioade minunate din viața voastră!

https://www.aniamisboutique.ro/categorie-produs/bratari/

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

Poza este cu titlu de prezentare, în prețul charmului cu lapte matern nu este inclus lănțișorul.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.