fbpx

Cercei soare personalizați cu semiperle din lapte matern

640,00 lei

Cercei soare din aur 585 14 k, personalizați cu semiperle din lapte matern

Suvita arc de cerc

Flori

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Descriere

Cercei soare personalizați cu semiperle din lapte matern

Diametrul soarelui 10 mm

Diametrul semiperlei 6 mm

Metal: aur galben 585, 14 k

Pentru acest model, sunt necesari 10 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

Realizarea Cercei soare personalizați cu semiperle din lapte matern se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamisboutique.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr sau inițială , perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern, realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate si marcate ANPC.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Pot fi variații în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini.

Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

În fiecare zi, în atelierul nostru, amintirile sunt transformate în bijuterii de suflet, care stârnesc zâmbete și multă emotie atunci când sunt admirate.

Cercei în formă de soare, pentru zile luminoase. Aduc soare în suflet şi îți vor aminti întotdeauna că ai atât multe motive pentru a zâmbi. Aceşti cercei conțin cea mai de preț comoară a maternitătii, laptele matern. Plini de farmec, îți înveselesc orice ținută şi adaugă mult farmec chiar şi zilelor posomorâte. Răsfață-te cu un cadou de suflet, memorabil!

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.